Hogyan lehet belőled Java programozó?

FELVÉTELI
Jelentkezz hozzánk és felelj meg a felvételi követelményeknek!

KÉPZÉS
Válts agilis szemléletmódra és legyél kitartó az oktatás során.

OKLEVÉL
Tegyél sikeres záróvizsgát és légy elhivatott a szakma iránt.

KARRIER
Élj a felajánlott álláslehetőséggel és fejleszd magad tovább!

További képzéseink

Mi vár rád a képzés során?

Tematika

0%
0%
0%

TESZTELD TUDÁSOD!

Tedd próbára magad a felvételi előtt! Online tesztünk segítségével megtudhatod mire számíthatsz gondolkodásmód és szakmai felvételi vizsgánkon. Kérjük minden esetben add meg e-mail címedet, hogy el tudjuk küldeni részletes kiértékelőnket!

Képzési konstrukciók

 Önköltséges képzési formaÖsztöndíjas képzési forma
Képzés díja990 000 Ft + Áfa

Díjmentes


Részletfizetési lehetőségVan lehetőség.
Személyes egyeztetés alapján.
-
KaucióNincs290.000 Ft kauciót a képzés megkezdése előtt fizetned kell.
Ha elhelyezésre kerülsz partnereink egyikénél a kauciót visszakapod.
Mi a különbség a két képzési forma között?Saját magad részére fizeted a képzési díjat.Egy szponzor vállalat finanszírozza meg előre számodra a képzésed díját.
Mi történik, ha nem tudok a számonkéréseken megfelelni?A 3 mérföldkőből álló számonkérés + órai részvétel + soft skill coaching részvétel + házik teljesítése + skype konzultáción való részvétel + nyílt kódolás részvétel statisztikája ( lásd. Ászf ) dönti el, hogy eredményed mentén részt vehetsz a Braining Hub által szervezett állásinterjúkon.A 3 mérföldkőből álló számonkérés + órai részvétel + soft skill coaching részvétel + házik teljesítése + skype konzultáción való részvétel + nyílt kódolás részvétel statisztikája ( lásd. Ászf ) dönti el, hogy eredményed mentén részt vehetsz a Braining Hub által szervezett állásinterjúkon.
Milyen végzettséget kapsz?Nem akkreditált képzés vagyunk, a sikeres képzést követően egy saját oklevéllel és piacképes tudással leszel gazdagabb.Nem akkreditált képzés vagyunk, a sikeres képzést követően egy saját oklevéllel és piacképes tudással leszel gazdagabb.
Milyen kötelezettségeim vannak a felkínált pozíciók kapcsán?A képzés elvégzése után a Braining Hub vagy partnercégei által felajánlott pozíciót nem vagy köteles elfogadni.A képzés elvégzése után a Braining Hub vagy partnercégei által felajánlott egyik, képzésnek megfelelő pozíciót köteles vagy elfogadni, amennyiben az minimum 250 000 Ft nettó fizetéssel jár.

Felvételi folyamatunk

A szakmai csapat tagjai

További képzéseink

Gyakori kérdések

Azért, hogy a minőségi tudást megfelelően át tudjuk adni és versenyképes szakemberré válj, a képzés megközelítőleg 6 hónapot fog igénybe venni. 350 kontaktóra (+30 óra Soft Skill, szponzor látogatások, tréningek) és sok-sok házi is lesz.

Munka mellett is végezhető képzésünket 2 hétköznap estére és egy teljes hétvégi napra ütemeztük (8 óra). Egy héten összesen 16 kontaktórád lesz: 4+4+8.

Mivel a haladási ütem pörgős, ezért bizonyítanod kell azt, hogy tudsz majd haladni a csoporttal. Egy többszintű felvételi eljáráson kell átesned:

1. szakmai felmérés,
2. angol teszt,
3. kompetencia felmérés,
4. személyes beszélgetés.

Saját magad és a csoport érdekében is fontos, hogy a megfelelő ütemben tudj haladni, így a kontaktórákról maximum a 10%-ban hiányozhatsz.
A minőségi képzés egyik alapja, hogy az oktatóink és a mentoraink elegendő időt töltsenek veletek a képzés során, így egy csoport maximális létszáma mindössze 15-18 fő lehet.
Ahhoz, hogy be tudj illeszkedni a közép- és nagyvállalati környezetbe, elengedhetetlen lesz az angol nyelv használata a munkád során.
Kezdőként nettó 250.000 Ft-ot, tapasztaltként nettó 300.000-450.000 Ft-ot, sőt, profiként akár nettó 500.000 Ft-ot. Munkabéred ezután is folyamatosan nő, határ a csillagos ég.
A 3 mérföldkőből álló számonkérés + óra részvétel + csoportos coaching részvétel + házik teljesítése + skype konzultáción való részvétel + nyílt kódoláson való részvétel statisztikája dönti el (lásd. ászf), hogy eredményed mentén van-e lehetőséged részt venni az általunk szervezett  interjúkon.
Amennyiben a felkínált lehetőségek tartalmazzák azokat a feltételeket, amelyek előre meghatározottak voltak (Budapesti helyszín és minimum nettó 250 000 Ft) és Te ezen feltételek mentén úgy döntesz, hogy nem fogadod el egyik ajánlatot sem, akkor átlépsz a költségtérítéses formába és a képzési díjat be kell fizetned, valamint a kauciót is elveszted.
Ha a Braining Hub képzésed végére eléred a min 60% össz. átlag teljesítményt az alkalmazott mérő képletük alapján (lásd. Ászf), akkor van esélyed az általuk szervezett interjúkon részt venni. Ha legalább egy cég interjú folyamatán részt tudtál venni, de nem sikerül elhelyezkedned a képzést követő három hónapban, úgy a kaució összege nálunk marad. Ha sikeresen el tudsz helyezkedni partnercégeiknél, a kauciót visszakapod.