A Braining Hub-ról

Küldetésünk, hogy inspirációt és IT tudást adjunk a hallgatóink számára, amit élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szeretnénk mindenkinek lehetőséget biztosítani, hogy továbbképezze magát és megvalósítsa karrier céljait, ezért alakítottuk ki ösztöndíjas képzési konstrukciónkat.

A BRAINING HUB ALAPÍTÓ CÉGE A

A BRAINING HUB SZAKMAI TÁMOGATÓJA A

Kik vagyunk?

Egy kreatív, élettel teli csapat, amiben összeszokott, tapasztalt tagok és lelkes, agilis fiatalok együtt dolgoznak egy közös cél érdekében. …hogy kik is ők?

Gönczy Gábor
Gönczy GáborKey Account
akit mi csak GG-nek hívunk, a Braining Hub megalkotója és a partnerkapcsolatok felelőse. Határozott és merész gondolataival vezeti a csapatot.
Laczkó Gábor
Laczkó GáborÜgyvezető igazgató
avagy LG, a Braining Hub ügyvezető igazgatója és a csapat összetartó ereje egyben. Minden szituációt kellő higgadtsággal és odafigyeléssel kezel.
Tiszavölgyi Péter
Tiszavölgyi PéterCTO
Tisza felel mindenért ami IT. Támogat minket, hogy munkánkat mindig akadálytalanul és hatékonyan tudjuk végezni.
Kálmán Lacos
Kálmán LacosProject manager
az átgondoltságot és a megfontolt döntéseket képviseli. A korábbi műegyetemista jelenleg a Braining Hub project managere.
Girán Kati
Girán KatiMarketing Manager
marketing megjelenések,kampányok, partneresemények felelőse. Gyakorló fotósként nincs elmaradt pillanat a Braining Hub életében.
Fórizs Angi
Fórizs AngiOffice Manager
táblázatok, e-mailek, dokumentum hegyek megszelidítője, rendezvények, kiállítások tündére.
Manó
ManóSzeretetbomba
a mókás gyermektacskó a jó kedvért felelős nap mint nap. Szívügye a vidámság, így bárki fordulhat hozzá, ha szomorú.