Docker képzés

Egyéni vállalati igényekre alakítható, naprakész piacképes tudás.
Production közeli környezetek pillanatok alatt.

Érdeklődöm
TEMATIKA LETÖLTÉSE

Tematika

TEMATIKA LETÖLTÉSE

Oktatónk

Lajos – képzési vezető

13 évig dolgoztam az EPAM-nál először java fejlesztőként, aztán architectként. Az Amazon térhódításával kezdődően az ügyfeleket is elkezdtük a felhőbe terelni. Mivel így, az infrastruktúrát is megismételhetővel kellett tenni, az összes CI/CD folyamatot automatizálni kellett. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az automatizálás az egyik szenvedélyem. A másik az oktatas.

A krónikus informatikus hiányt megoldandó, cégen belüli képzést indítottunk, amiben az tananyag kitalálásán kívül oktatóként is részt veszek. 10-15 fős csoportokban közel száz teljesen kezdő programozót segítettünk hozzá, hogy komoly j2ee projektekben bevethető fejlesztőket váljanak.

2014-ben Mátyás Jánossal a korábban az EPAM-nal szerzett részvényopciókból megállapítottak a SequenceIQ startupot. Pár volt EPAM-ossal, köztük 3 a korábbi Junior programból kikerült fiatallal, egy év alatt sikerült a Hadoop elefántjait Docker konténerekbe gyömöszölni, és a felhőbe juttatni. Ekkor jött egy nyugati parti ajánlat, es 2015-ben megalakult a Hortonworks kft.

2017 második felétől szabadúszóként foglalkozom oktatással es tanácsadással.

Érdeklődöm
További képzések