VBA képzés 2018-03-27T09:26:22+00:00

Visual Basic for Applications

Egyéni vállalati igényekre alakítható, naprakész piacképes tudás
Hatékonyság és gyorsaság a munkavégzésben

Érdeklődöm

SZINTEK

OKTATÓNK

Elemér – VBA tréner

“10 éve foglalkozom VBA programozással. Közgazdászként ismerem a számadatok mögött rejlő folyamatokat, programozói jártasságom révén pedig látom, hol van lehetőség egy-egy munkafolyamat optimalizálására.

Az oktatás révén célom az, hogy minél több ember számára hozzáférhetővé tegyem az elmúlt években szerzett ismeretet és tudást. Szeretném, ha a tapasztalatom által hozzásegíthetnék másokat ahhoz, hogy gyorsabbak és hatékonyabbak lehessenek a mindennapi munkavégzés során.

Hiszem, hogy a rövid távú idő és energiaráfordítás, az új ismeretek elsajátításába való invesztálás hosszú távon mind a munkavállaló, mind pedig a munkáltató számára többszörösen megtérül.”

Érdeklődöm
További képzések

Hallgatóink mondták

„Először azt hittem, hogy semmit nem fogok érteni a makrókból, aztán kiderült, hogy nem vagyok egyedül a kérdéseimmel, a gyakorlati példákon keresztül pedig az elméletet  is könyebb volt befogadni.”

„Én csak annyit szerettem volna, hogy néhány mindennapos dologban segítséget kapjak a tréning által. Magam is meglepődtem, hogy mennyi hasznos tippet tudtam meg! Biztosan használni fogom őket ezentúl!”

„Nekem azért tetszett ez a tréning, mert a tréner nem csak az általa javasolt megoldást fogadta el egy-egy gyakorlati példánál, hanem nyitott volt arra, hogy együtt gondolkodjon a csoporttal, így más megközelítéseket is átnézhettünk, és mindenki maga dönthetett arról, melyiket szeretné alkalmazni.”