Amit tudnod kellene az adaptív szoftverfejlesztésről, de az agilis nagykönyvből kimaradt

agile

dátum

2022 máj 18
Expired!

időpont

09:00 - 13:00

Amit tudnod kellene az adaptív szoftverfejlesztésről, de az agilis nagykönyvből kimaradt

Agilis csapatokat építeni és velük dolgozni nem egyszerűen csak módszertani kérdés: egy szoftver vagy termékfejlesztési projekt során a megrendelők, az érintettek, illetve a beszállító csapat szemléletmódját a megközelítésmód értékeinek követésére kell hangolni.

A képzés során olyan időszerű, nagy jelentőséggel bíró témákat tekintünk át, amelyek nélkül nehéz lehet hatékony, az értékleszállítás maximalizálására hangolt csapatokat felépíteni és működtetni:

  • Az agilitás alapvető mentális kapcsolói: Melyek azok az alapvető szemléleti elemek, amelyek működővé teszik az agilitást?
  • Termékek és értékek: Hogyan ismerjük fel, hogy egy csapat jó inputtal dolgozik-e?
  • Tervezés és becslés: Melyek azok a megközelítésmódok és technikák, amelyek hozzásegítik a csapatot, hogy a fejlesztési projekt megfelelő elemeire fókuszáljon?
  • Tesztelés és minőségbiztosítás: Mit tehet egy csapat azért, hogy folyamatosan jó minőségű terméket szállítson?
  • Legacy kód: Milyen lehetőségi vannak egy csapatnak, hogy a nehezen kezelhető, zavaró minőségű kóddal hatékonyabban dolgozzon?
  • Cégkultúra: Melyek a cégkultúra kritikus elemei, amelyek meghatározzák vagy megakadályozzák, hogy egy csapat megfelelő környezetben dolgozzon?

A tréning online (valós) időben lesz megtartva. A résztvevőket e-mailben fogjuk értesíteni arról, hogyan tudnak bekapcsolódni az oktatásba.

A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

The event is finished.

Go to Top