Braining Hub logo

Fejlesztési területen dolgozol? Vegyél részt kutatásunkban!

Töltsd ki az IT szakemberek önfejlesztési szokásaival kapcsolatos kérdőívünket, hogy egyre jobb szakemberek vegyenek körül!

Segítségedért cserébe kedvezményesen vehetsz részt exkluzív tréningjeinken.

Fejlesztési területen dolgozol? Vegyél részt kutatásunkban!

Töltsd ki az IT szakemberek önfejlesztési szokásaival kapcsolatos kérdőívünket, hogy egyre jobb szakemberek vegyenek körül!

Segítségedért cserébe kedvezményesen vehetsz részt exkluzív tréningjeinken.

Te segítesz, mi megajándékozunk

Kérdőívünk célja, hogy közelebb hozzon minket a fejlesztői közösséghez. Fontos nekünk, hogy feltérképezzük az IT területen dolgozó szakemberek szakmai továbbképzéssel kapcsolatos motivációit, hiszen így tudunk hasznos és minőségi programokat összeállítani a jövőben. Ennek köszönhetően egyre jobb szakemberek lesznek a piacon, és minden csapat hatékonyabban tud majd együtt dolgozni. Amennyiben úgy döntesz, válaszaiddal Te is hozzájárulsz kutatásunkhoz, és az e-mail címed is szívesen megadod, egy egyszeri 20 000 Ft kedvezményre jogosító utalvánnyal is megajándékozunk, amelyet későbbi eseményeinkre, tréningjeinkre válthatsz be saját magad számára vagy tovább is ajándékozhatsz egy ismerősödnek. 

Érdeklődésednek megfelelően az alábbi tréningek egyikére veheted igénybe a kedvezményt:

React ikon

React

Tedd egyszerűbbé munkádat egy népszerű frontend technológia, a React megismerésével gyakorlatorientált tréningünkön keresztül!
Dátum: 2021.  ősz.

Kibervédelem tréning

Kibervédelem

Ez a tréning neked való, ha fontos számodra az IT-biztonság, és szívesen megismerkednél a kibertámadási technikákkal, valamint azok megelőzési folyamataival. Dátum: 2021. ősz

AWS logo

AWS

Ismerd meg a felhőalapú platformot, amely a microservice architektúra implementálását támogatja. Készítsd fel a rendszered a gyorsan változó terhelésre!
Dátum: 2021. ősz

Microservices ikon

Microservices

Mélyítsd el gyakorlati példák segítségével a microservice architektúrával kapcsolatos tudásod, és válj profivá mikroservice-alkalmazások fejlesztésében! Dátum: 2021. ősz

Természetesen nem kell most választanod! A jelentkezési időszakokban bármikor ráérsz eldönteni, mely programjaink érdekelnének, hiszen e-mail címed alapján tudni fogjuk, hogy kitöltötted kérdőívünket. Ne aggódj, elérhetőségedet bizalmasan és a válaszoktól függetlenül kezeljük, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

A tréningek részleteivel és a jelentkezési időszakok kezdetével kapcsolatban július végén e-mailben* értesítünk!

*Ha nem szeretnéd megadni a kutatás során az e-mail címedet, hagyd üresen a megfelelő részt. Sajnos ez esetben nem tudjuk biztosítani számodra a kedvezményt, de válaszaid nagyon értékesek a számunkra.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy…

Kérdőívünkkel az IT területen dolgozó szakemberek önfejlesztéssel kapcsolatos motivációit szeretnénk megismerni, hiszen így tudunk az igényeiknek megfelelő programokat összeállítani a jövőben. 

Igen, mindenképpen meg szeretnénk osztani az eredményeket blogbejegyzés formájában, illetve hasznos tanácsokkal is szeretnénk szolgálni a fejlesztői közösség számára.

E-mail címed megadása nem kötelező, viszont ha a kedvezmény is felkeltette az érdeklődésed, érdemes megadnod, hiszen csak ez alapján tudunk később beazonosítani. Természetesen elérhetőségedet bizalmasan és a válaszoktól függetlenül kezeljük, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.