JavaScript képzések – Melyiket válasszam?

JavaScript képzési kínálatunk gyűjtőoldalát úgy alakítottuk ki, hogy kiindulási és tájékozódási pontként szolgálhasson azok számára, akik még nem biztosak abban, hol kellene bekapcsolódniuk a JS technológiák elsajátításába vagy megkopott tudásuk frissítésébe – tréningjeinket alapozó, középhaladó és haladó szintekre soroltuk be, a haladás ajánlott irányát pedig nyilakkal jelöltük. Amennyiben szeretnél többet tudni arról, melyik JavaScript technológiai képzésünket érdemes választanod, olvasd el blogbejegyzésünket, amelynek megfogalmazásában Kovács Balázs, oktatónk volt segítségünkre. 

Alapozó képzések

“Az elmúlt tíz évben óriásit fejlődött a webfejlesztés, a JavaScript, valamint az utóbbi futtatási környezeteinek világa. Alapozó szintű, Online Modern JavaScript & Node.js tréningünknek pont ezért az a célja, szintre hozza azokat az embereket, akik úgy érzik, egy kicsit lemaradtak a szakmában. Olyanoknak ajánljuk, akik jelenleg például WordPress oldalakkal dolgoznak, ismerik a JavaScriptet, a HTML-t vagy a CSS-t, de szükségük lenne a meglévő tudásuk frissítésére és bővítésére. Az elsődleges cél tehát a felzárkózás, ezért egy konkrét lista alapján haladunk – ebben olyan modern feature-ök vannak, amelyeket a résztvevők általában nem szoktak ismerni.”

Középhaladó képzések

“Ha megvannak a Modern JavaScript-alapok, akkor utána nagyon sokfelé lehet továbbmenni. A középhaladó szint tréningjeivel kapcsolatban ezért mindenkinek a saját belátására bízzuk, hogy melyik útvonalon indul tovább – hiszen ez egy rendkívül sokszínű és szerteágazó terület, rengeteg keretrendszerrel, és mindenkinek másra van igénye vagy szüksége. Mi a piaci igények alapján választottuk ki a nálunk oktatott keretrendszereket, az Angulart, a Vue.js-t, a React-et és az Express.js-t – előbbi három frontend keretrendszer, az utolsó pedig a szerveroldalon fut. Ezeken kívül ugyanezen a szinten található a TypeScript programozási nyelv is, amely mondhatni a JavaScriptnek egy dialektusa, és azért szoktuk általában az Angular mellé tenni, mert ebben a keretrendszerben csak TypeScriptben lehet programozni. Ezen a szinten található meg Online NoSQL bevezető & MongoDB tréningünk is, amely az adatbázis technológiák világába nyújt betekintést, ám elsajátításához mindenképpen szükség van egy Modern JavaScript és Node.js alaptudásra.” 

Haladó képzések 

“Haladó szintünk képzéseit szintén a piaci igényekre reagálva alakítottuk ki, hiszen itt is számtalan úton lehetne tovább haladni. A Vue.js-nél általában két irányra szokott nagy kereslet lenni: az egyik a state management, amely egy programozási módszer, erre épül rá a Vuex, amely mondhatni egy másik, kiegészítő keretrendszere a Vue.js-nek. (Ide kapcsolódó képzés: Online Vuex & state management tréning) Ezt a többi keretrendszernél is ugyanígy meg lehet valósítani. A másik irány, amire a Vue.js-nél szintén nagy igény van, az a TypeScripthez kötődik, amelyben típusosan lehet programozni. Ehhez kapcsolódik második haladó képzésünk, a Online Nuxt.js & TypeScript tréning, amelyben a Nuxt.js is egy ugyanolyan ráépülő, kiegészítő keretrendszere a Vu.js-nek, mint amiről a Vuex kapcsán beszéltünk. A Nuxt.js lehetővé teszi, hogy ami korábban a Vue.js-ben típus nélküli volt, az típusos lesz, és egyéb olyan feature-ei is vannak, amelyek kényelmesebbé teszik a fejlesztést.”

Szeretnél többet tudni JavaScript képzéseinkről?

Látogass el gyűjtőoldalukra! 👇

MEGNÉZEM

Legutóbbi bejegyzések

2021-08-25T11:55:01+02:00
Go to Top