IT tanfolyamok az alapoktól egy új karrierig

Fejlesztővé szeretnél válni? Tanulj nálunk és válts karriert a segítségünkkel!

 

IT tanfolyamok az alapoktól egy új karrierig

Fejlesztővé szeretnél válni? Tanulj nálunk és válts karriert a segítségünkkel!

Képzési kínálatunk

Junior képzések karrierváltóknak

Munka mellett végezhető féléves tanfolyamok azoknak, akik az IT területén képzelik el a jövőjüket. Ha rendelkezel informatikai alapismeretekkel, várunk a felvételin!

Sigma Technology Akadémia

100%-ban ösztöndíjjal finanszírozható program keretében tanulhatsz. Sikeres záróvizsgát és felvételit követően álláslehetőséget biztosítunk. Szerezz piacképes tudást, és dolgozz egy vezető, nemzetközi technológiai konzultáns cégnél! Téged is várunk a képzésünkre!

Tervezett indulás: 2023. március 27.

Junior Java programozó

A Java legtöbbet használt programozási nyelv világszinten. Könnyen tanulható és keresett szakterület, amely rengeteg fejlődési lehetőséget tartogat számodra, gyors bérnövekedéssel. Képzésünk Neked való, ha vonz a közép- és nagyvállalati karrier, és egy igazán piacképes szakmát szeretnél.

Tervezett indulás: 2022. ősz

Adatközponti Rendszermérnök

Ha mindig is érdekelt a nagy megbízhatóságú informatikai rendszerek működése, és kíváncsi vagy, milyen folyamatok zajlanak a háttérben, ez a képzés Neked szól! A Hewlett Packard Enterprise partnercégeinek csapataiba képzünk speciális tudással rendelkező szakembereket.

Tervezett indulás: 2022. ősz

Alapozó képzések teljesen kezdőknek

Nem tudod, neked való-e a fejlesztői pálya? Kezdj el programozni tanulni kockázatok nélkül! Kiegészítő ismereteket szeretnél szerezni? Várjuk többek között designerek, marketingesek, projektmenedzserek jelentkezését! Biztos alapokkal szeretnél nekivágni junior képzéseink felvételijének? Felkészítünk!

Java Starter Course

Képzésünk során megismerkedsz a programozási alapelvekkel, megtanulod a Java nyelv alapjait, szintaktikáját, valamint megismered az alaptípusokat és a bonyolultabb adatstruktúrákat is. A tanfolyam időtartama: 35 óra
Tervezett indulás: 2022. ősz

Webfejlesztés Alapjai

Megismered a programozási alapelveket, a HTML alapjait, a CSS világát és a különféle keretrendszereket, betekintést nyersz a JavaScript birodalmába, ezzel együtt a funkcionális programozás alapjaiba. A tanfolyam időtartama: 35 óra

Tervezett indulás: 2022. ősz

Java Intro

Ha teljesen kezdő vagy és bizonytalan vagy abban, érdemes-e belevágnod a Java programozásba, 2×2 órás mini kurzusunkon választ kaphatsz a kérdéseidre.

Code ‘N Play

Ha szeretnéd megtudni, hogy mit is jelentenek a frontend, backend, HTML, CSS, JavaScript, webszerver és egyéb mágikus kifejezések, gyere el egynapos workshopunkra, és less be a webfejlesztés világába!

Nem döntöttél még?

 

Ha nem vagy biztos benne, hogy Neked való a Sigma Technology Akadémia, vegyél részt ingyenes online nyílt napunkon 2023. január 26-án (csütörtök) 16:30 órakor, és választ kapsz minden kérdésedre.

Miért tanulj a Braining Hubnál?

A Braining Hub az IT szektor munkaerőhiány problémájára ad megoldást. Vállalati környezetbe könnyedén integrálható szakambereket képzünk közép- és nagyvállalati partnereink igényeihez igazodva. Nálunk olyanoktól tanulhatsz, akik a vállalati szférából érkeznek, ugyanakkor sokéves oktatói tapasztalattal rendelkeznek. Célunk, hogy olyan tudást adjunk át számodra, amelyre leendő munkaadóidnak szüksége van.

Jó elhelyezkedési esélyek

Munka mellett végezhető

Agilis szemlélet

Akikre büszkék vagyunk

 8. 8-BIT
2018. 09. – 2019. 4.

 7. THE RISE OF SEVEN
2018. 05. – 2018. 11.

 6. JAVA OVERLOAD
2018. 01. – 2018. 07.

 5. WINTER IS COMING
2017. 11. – 2018. 05.

 4. SUMMER CAMP
2017. 07. – 2017. 11.

 3. NEW CLASS()
2017. 03. – 2017. 07.

 2. INTER FACES
2017. 03. – 2017. 07.

 1. FULL STACK WEBFEJLESZTŐ
2017. 11. – 2018. 03.