A Braining Hubról

Küldetésünk, hogy olyan inspirációt és IT tudást adjunk  hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele érdekében.

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szeretnénk mindenkinek lehetőséget biztosítani arra, hogy továbbképezze magát és megvalósítsa karriercéljait, ezért alakítottuk ki ösztöndíjas képzési konstrukciónkat.

A BrainingHUB alapító cége

Speed Shop

A BrainingHUB szakmai támogatója

Stylers

Kik vagyunk?

Egy kreatív, élettel teli csapat, amelyben összeszokott, tapasztalt tagok és lelkes, agilis fiatalok együtt dolgoznak egy közös cél érdekében. …hogy kik is ők?

Gönczy Gábor
Gönczy GáborCo-Founder
akit mi csak GG-nek hívunk, a Braining Hub megalkotója és a partnerkapcsolatok felelőse. Határozott és merész gondolataival vezeti a csapatot.
Laczkó Gábor
Laczkó GáborCEO
avagy LG, a Braining Hub ügyvezető igazgatója és a csapat összetartó ereje egyben. Minden szituációt kellő higgadtsággal és odafigyeléssel kezel.
Kálmán Lacos
Kálmán LacosCOO
az átgondoltságot és a megfontolt döntéseket képviseli. A korábbi műegyetemista jelenleg a Braining Hub operatív igazgatója.
Somló András
Somló AndrásProject Manager
András koordinálja a csapat mindennapos munkáját, átlátja és szervezi a Braining Hub különböző folyamatait. Fáradhatatlanul figyel a részletekre, és keresi a fejlődési lehetőségeket.
Manó
ManóSzeretetbomba
a mókás gyermektacskó a jó kedvért felelős nap mint nap. Szívügye a vidámság, így bárki fordulhat hozzá, ha szomorú.