React Tanfolyam 

Szeretnéd megismerni a Facebook által fejlesztett modern keretrendszert?

Sajátítsd el a React működését és használatát tréningünkön csapatoddal együtt!

React icon

React Tanfolyam 

React icon

Szeretnéd megismerni a Facebook által fejlesztett modern keretrendszert?

Sajátítsd el a React működését és használatát tréningünkön csapatoddal együtt!

A tanfolyamról

Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz a Facebook által fejlesztett keretrendszerrel, és olyan tudásra tehetsz szert, amelyet biztosan sokat fogsz használni fejlesztői karriered során. Az elméleti órákon betekintést kapsz a React és a Redux rejtelmeibe, gyakorlati részben pedig egy életszerű mintaprojekten dolgozva fogunk fejleszteni közösen és önállóan is. Ha pedig tovább képeznéd magad, a tanfolyam biztos alapot ad az Angular és Vue.js keretrendszerek későbbi elsajátításához.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

olyan kollégáknak ajánljuk, akik már otthonosan mozognak a webfejlesztés világában, de megragadtak a régebbi technológiáknál, vagy szeretnének megismerkedni egy új, modern keretrendszerrel

azoknak, akik már elsajátították a HTML, JavaScript, CSS technológiák készségszintű használatát, ezeken túl pedig alapszintű hálózati és rendszerüzemeltetési ismeretekkel (HTTP, AJAX, Unix shell) is rendelkeznek

Miért a React?

A React egy népszerű nyílt forráskódú frontend keretrendszer, amely alapul szolgálhat a single-page vagy mobil alkalmazások fejlesztéséhez.

Gyorsan fejlődik

A React egyike a leggyorsabban növekvő JavaScript-keretrendszereknek a Facebook és a fejlesztői közösség támogatásának köszönhetően.

Hatékony

Kitűnő oldalbetöltési sebességet és könnyebb kódmenedzsmentet tesz lehetővé, illetve a SEO (search engine optimization = keresőoptimalizálás) is az erősségei közé tartozik.

Amiről szó lesz

Programunkban elméleti áttekintő és interaktív gyakorlat is szerepel.

Érintett témakörök

Fontos tudnod: a tematika csak kiindulási pontként szolgál, a tényleges anyagot csoport ritmusa, érdeklődése szerint alakítjuk.

A jelentkezés menete

Kérd egyedi árajánlatunkat csapatod számára!

Ajánlatkérésedről kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, amelyben további információkat találsz.

Ha ezt nem kapod meg a jelentkezést követő egy órában, és a Spam mappában sem találod, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@braininghub.com e-mail címen!

Kollégánk az általad megadott e-mail címen és telefonszámon felveszi veled a kapcsolatot a további egyeztetéssel kapcsolatban.

Minden jelentkezőt felkeresünk e-mailben és telefonon, és választ adunk a felmerülő kérdéseidre is.

Magánszemélyként érdeklődsz? 

Amennyiben Téged inkább magánszemélyként érdekelne a tanfolyam, ne aggódj, tervezzük nyílt képzés meghirdetését is! Iratkozz fel, hogy rögtön értesíteni tudjunk a fejleményekről!

Ők minket választottak

Stylers logo
The urban institute logo
KPMG logo
IT Services Hungary logó
iCell logo
Magyar Telekom logo
Diákhitel logó
OTP Mobil logo
Speedshop logó
Loxon logó

Ők minket választottak

Stylers logo
The urban institute logo
KPMG logo
IT Services Hungary logó
iCell logo
Magyar Telekom logo
Diákhitel logó
OTP Mobil logo
Speedshop logó
Loxon logó

Ezért válassz Te is minket!

IT képzéseinket agilisan, a legfrissebb technológiai igényekhez mérten, gyakorlatorientáltan, folyamatos visszajelzésekre alapozva fejlesztjük magánszemélyek és vállalatok részére.

Szakmai csapatunk világszínvonalú fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Oktatóink a vállalati szférából érkeznek, a tananyag kialakításánál pedig mindig a piaci igényekből indulunk ki. Személyre szabott oktatás esetén díjmentes igényfelmérést követően a vállalati igényekhez és tudásszinthez kialakított egyedi tematikával, tanrenddel dolgozunk. Eredménycentrikus megoldásokkat kínálunk, amelyek minden esetben partnereink üzleti céljait szolgálják. Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan IT tudást és szemléletet adjunk át  hallgatóinknak, amelyeket élvezettel használhatnak saját énjük komplexebbé tétele  érdekében.