Braining Hub

Bevezettük az e-számlát!

Lépést tartva a fenntartható fejlődés követelményeivel 2020. április 21-től cégünk is bevezeti az e-számlázást.

Az e-számlázás előnyei:

  • Gyors: nem kell a postára várni, a számlákról azonnali információt kapnak e-mail-ben annak kiállításáról, elérhetőségéről;

  • Biztonságos: amellett, hogy az elektronikus számla tartalmát tekintve mindenben megfelel a hagyományos papír alapú számlának, zárt, biztonságos informatikai rendszerben, naprakészen, a hatályos jogszabályoknak megfelelően kerül kiállításra, kiküldésre és tárolásra (100%-ig NAV-álló).

  • Környezetbarát: a nyomtatás feleslegessé válásával nemcsak a papír, de a nyomtató által használt festék is megspórolható, amely nemcsak költség oldalon eredményez csökkenést, de hatékonyan mérsékelhetjük vele a környezetünkre gyakorolt káros hatásokat is.

  • április 21-től tehát a számláinkat elektronikus formátumban küldjük el.

Az elektronikus számlák kiállításában, kiküldésében és tárolásában partnerünk: Számlázz.hu.

A Regisztráció/Jelentkezés elküldése az elektronikus számlabefogadó beleegyezésének minősül. A Regisztráció/Jelentkezés elküldését követően a Jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy számára a Let’s Code Kft. elektronikus számlát állítson ki. Amennyiben a Jelentkező nem emel kifogást az elektronikus számla ellen, úgy a Let’s Code Kft. úgy tekinti, hogy hozzájárult az elektronikus számlázáshoz. Amennyiben Jelentkező a hello@brianinghub.com e-mail címre megküldi kifogását az elektronikus számlázással szemben, és egyidejűleg kéri a papír alapú számla kiállítását, úgy a Let’s Code Kft. papír alapú számlát állít ki, melyet továbbít Hallgató részére.

A fentieknek megfelelően a Jelentkező a Regisztráció/Jelentkezés leadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Let’s Code Kft. által kiállított és a hatályos jogszabályoknak megfelelő elektronikus számlát befogadja. A Let’s Code Kft. által kiállított elektronikus Számla elektronikus úton kibocsátott számviteli bizonylat, amely a számviteli és az ÁFA jogszabályok által szabályozott és adóigazgatási azonosításra teljes mértékben alkalmas. Az elektronikus úton kibocsátott Számlákat a hatályos jogszabályok alapján, elektronikus úton kell megőrizni. Az eredeti elektronikus Számla mint elektronikus úton kibocsátott számviteli bizonylat hitelesen igazolja az adófizetéssel kapcsolatos jogok és kötelezettségek létét.

Az így kiállított elektronikus Számla megfelel az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvényben, a 23/2014 (VI.30.) NGM rendeletben és az egyéb elektronikus számlára vonatkozó jogszabályokban előírt feltételeknek.

További információk, illetve kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal a hello@braininghub.com e-mail címen.