Kaczur Sándor, az induló képzés oktatója:

Mérnökinformatikus, matematika-informatika sza­kos tanár. A felsőoktatásban, felnőttképzésben  dolgozik, ahol JAVA és Android programozáshoz, objektumorientált szoftverfejlesztéshez kapcsolódó tantárgyakat tanít. A Java programozási nyelvvel 10 éve találkozott először egy kutatócsoport tagjaként éles tervezési és fejlesztési feladat során. Két népszerű tankönyvet írt a Java programozásról. A mobil eszközök programozása iránt is élénken érdeklődik. Számtalan szoftverfejlesztéshez kötődő projektben vett részt. Kiemelten foglalkozik tehetséggondozással, egyéni és csoportos projektmunkákkal. Elhivatott, folyamatosan képzi magát, szakmai és módszertani területen egyaránt. Szabad idejében szívesen járja a természetet, kirándul, barlangászkodik.

Friedel Attila, az induló képzés mentora:

Mérnökinformatikus. Már kis kora óta érdekli az elektronika és az informatika világa.
A főiskolai tanulmányai során ismerkedett meg a Java programozási nyelvvel.
Sok tanuláson, példaprogramon és önálló feladaton át vezetett az útja, mígnem kiismerte a JAVA programozási nyelvet.
Jelenleg munkája során részt vesz programozáshoz kapcsolódó tantárgyak oktatásában, ilyenek például a mobil és felhő technológiák programozása.
Motivációi közé tartozik a JAVA nyelvi tudása még szilárdabbá tétele és további elmélyítése, ezért is vesz részt a nyelv oktatásában.
Szabadidőmben szívesen látogatom a régi vasútvonalakat, és fedezem fel más városok metróvonalait.

platform