17 szerencsés hallgató a jövő héten megkezdi tanulmányait a Braining Hub képzésén. A Junior JAVA képzés iránt érdeklődő fejlesztők között kezdők és tapasztaltak is vannak.
A felvételire nagyon sokan jelentkeztetek, ezúton is köszönjük, hogy megtiszteltetek minket bizalmatokkal! A felvételi eljárás egy írásbeli és egy szóbeli körből állt. Az írásbeli megmérettetésen szakmai, angol és személyiségteszt is volt, ezt követte egy kötetlen beszélgetés. A Junior Java fejlesztő képzéshez elengedhetetlen a biztos nyelvtudás, az alapvető fejlesztői tudás és/vagy tapasztalat, valamint az elszántság.
A döntés nem volt egyszerű. A Braining Hub szakemberei közösen választották ki az eredmények alapján a legtehetségesebb és a legmotiváltabb jelentkezőket. Közöttük 2 hölgy is található, ami különös örömmel tölt el minket.
A képzés kedden, csütörtökön és szombaton fog zajlani. Hétköznapokon csak az esti órákban, így a jelenlegi munkáját senkinek sem kell feladnia a képzés ideje alatt.
A kezdő csapatnak lehetősége nyílik 4 hónap alatt annyi tudásra szert tenni, mellyel a sikeres vizsgát követően garantált munkalehetőséget biztosítunk min. nettó 250.000 ft havi jövedelemmel.

Gratulálunk az első Junior JAVA teamnek és sok sikert kívánunk!

Ha Te is kedvet kaptál, figyeld induló képzéseinket és újabb bejegyzéseinket a képzési folyamatról!