Ajándékozz képzést karácsonyra!

Eszedbe jutott már, hogy élményt vagy képzési lehetőséget ajándékozz karácsonyra szeretteidnek, barátaidnak, ismerőseidnek, vagy esetleg magadat lepnéd meg hasonlóval? Jó hírünk van: megérkeztek kedvezményes csomagajánlataink! Olvass tovább, és megmutatjuk, hogy mivel készültünk Neked!

Miért érdemes fontolóra venned?

Kiemelt ajánlataink megalkotásakor az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy sokoldalú konstrukciót hozzunk létre. Éppen ezért szinte semmilyen megkötésünk nincs velük kapacsolatban: igénybe veheted őket nyílt képzéseinkre, tréningjeinkre, tanfolyamainkra és vállalati oktatásainkra is. Vásárlásuktól számított egy éven belül használhatóak fel, és hasznos ajándékként is adhatod őket – segítségükkel élményt és tanulási lehetőséget adsz valakinek. 

Ki használhatja fel? 

Az ünnepek közeledtével lehet, hogy elsősorban ajándékként gondolsz erre a lehetőségre, és családtagjaidat és barátaidat lepnéd meg vele. Érdemes viszont fontolóra venni, hogy önállóan és csapatod tagjaival, munkatársaiddal közösen is igénybe veheted ajánlatainkat. Szívesen bővítenéd tovább eszköztáradat karriered érdekében, esetleg a tudásszomj hajt? Légy naprakész, és ismerkedj meg a legújabb technológiákkal kedvezményes áron! 

Miért a Braining Hub?

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan naprakész képzésekkel szélesítsük oktatási palettánkat, amelyekkel résztvevőink mindig egyedi és az adott piaci trendeknek megfelelő tudással gyarapodhatnak. Legújabb csomagajánlatainkkal itt a lehetőség, hogy kedvedre válogass számos képzésünk közül! Szeretettel várunk kurzusainkra vállalati szférából érkezett oktatóinkkal és piaci igényekhez alakított tematikáinkkal!

Legutóbbi bejegyzések

2021-08-25T11:53:54+02:00
Go to Top