Alapozd meg a tudásod idén nyáron!

Belevágnál egy komolyabb képzésbe, de nem vagy biztos benne, hogy neked való a programozás? A 35 órás egyedülálló Java alapozó képzésünk során megtudhatod, hogy valóban jó úton jársz-e.

Kapásból van négy indokunk arra, hogy miért érdemes idén nyáron belevágnod a kódolásba:

Munka mellet végezhető

A tantermi órákra két hétköznap este 17:15-21:00 között kerül sor. A képzéshez egy komoly online anyagot is biztosítunk tesztekkel egybekötve. Az elméleti anyagrész elsajátítására otthon van lehetősége a hallgatóknak, az órák alkalmával pedig ezeket ismételjük át és ültetjük a gyakorlatba. A csoport tagjai megismerkednek a különböző adattípusokkal, elágazásokkal, ciklusokkal, tömbökkel és függvényekkel.

Csapatban mindig könnyebb

Mára a fejlesztői szakma a csapatmunkáról szól. Ezért az otthoni önfejlesztésen túl a tantermi csoportos képzés megkönnyíti a tanulást. Nálunk a közös online slack csoportokon keresztül pedig segíthetitek egymást a házi feladatokban, és az oktatóktól is kérdezhettek.

Nekem való a Java programozás?

Találkoztunk olyan hallgatóval, aki csak kíváncsiságból jött el, viszont azóta a szakmája lett a kódolás, és sajnos voltak olyanok is, akiknél viszonylag korán kiderült, hogy a programozás nem az az út, amelyet választani szeretnének. Visszajelzésük alapján számukra is hasznos volt az alapokba belelátni, illetve sokan beismerték, hogy ha az alapozó nélkül is belevágtak volna a programozásba, azt 1-2 hónapon belül nagyon megbánták volna. Éppen ezért érdemes egy kisebb képzéssel kezdeni és nem beleugrani kezdőként egy hosszútávú konstrukcióba.

Készülj fel a Junior Java felvételinkre!
Ha szeretnél jelentkezni a 6 hónapos Junior Java képzésünkre, de nincsenek meg az alapok a felvételihez, akkor ezzel a képzéssel növelheted esélyeidet a bejutáshoz.

Korábbi bejegyzések:

2020-10-13T06:58:59+02:00
Go to Top