Kiválasztási folyamatunk

Amit tudnod kell, mielőtt jelentkezel hozzánk!

A Braining Hub Junior Java képzéseire olyan jelentkezőket váruk, akiknek van már valamilyen programozói alaptudásuk. Sokan más nyelveket tanultak eddig, vagy otthon online kurzusok segítségével sajátították el az alapokat. Kiindulásnak jó, ha tájékozódsz a Java nyelvről. Például, hogy milyen területen használják, hogyan épül fel, hogyan érdemes tanulni. Bármilyen területről vagy technológiáról legyen szó, javasoljuk, hogy alaposan tájékozódj internetről vagy ismerőstől magáról a technológiáról, illetve annak előnyeiről és hátrányairól.
What is java?, Java introduction.

Tejesen kezdő vagyok, mit javasoltok?

Aki még most kezd neki, annak Java Starter Course felvételi felkészítő tanfolyamunkat szoktuk ajánlani. Több infót megtudhattok itt: JAVA STARTER  Ha nincs lehetőséged tantermi felkészítőben részt venni és inkább otthon fejlesztenéd magad, akkor pedig számos online kurzus elérhető számodra:

Megvannak az alapok, de mi vár rám a felvételin?

Ha jelentkezel hozzánk, akkor egy kiválasztási folyamaton fogsz részt venni. Elsőként három részes írásbeli felvételi során teszteljük a gondolkodásmódodat, eddigi alaptudásodat és motivációidat. Segítségül a következő forrásokat ajánljuk a készüléshez.

1. Szakmai teszt: Online felületen kitöltendő szakmai tesztünk logikai, programozó és mintaszituációs feladatokat tartalmaz. Tedd próbára magad online tesztünk segítségével!

(Figyelem a teszt csak minta! Nehézségi szintben és típusokban eltérő lehet a felvételi)

2. Soft skill motivációs kérdéssor: Online kérdések formájában kíváncsiak vagyunk elképzeléseidre a programozói pályáról, jövőbeli terveidről, terhelhetőségedről.

3. Angol teszt: Szövegértési teszt során mérjük angol tudásodat, amely elengedhetetlen a képzés elvégzéséhez. Az oktatás nyelve magyar de az írásos anyagok egytől egyig angol nyelven elérhetőek.

Személyes interjú: Amennyiben sikeresen továbbjutsz az első megmérettetésen, akkor behívunk egy beszélgetésre. Itt már nem lesz szakmai teszt, csak kötetlen beszélgetés 20 percben. 

A képzés elindulása előtt legalább 2-3 felvételi időpontot hirdetünk, ezért több hetes visszajelzéssel számolj, hiszen a végleges lista az összes kör lezárását követően áll össze. Képzésünkre hét – nyolcszoros túljelentkezés a jellemző, a végső létszám pedig 17-20 fő egy csoportnál. 

Képzési szerződés

Ha felvételt nyertél képzésünkre az utolsó lépés a képzési szerződés aláírása. Kérjük jelentkezésnél olvasd át általános szerződési feltételeinket, ahol részletesen megtalálod a képzéssel kapcsolatos kötelezettségeinket egymás felé.

Reméljük ezekkel az infókkal segítettünk megismerni a BrainingHUB kiválasztási folyamatát.
Gyere el nyílt napunkra, ahol részletesen is informálódhatsz a képzésről és felteheted kérdéseidet is. 😉  Addig is jó felkészülést kívánunk!

Korábbi bejegyzések:

Kati
marketing manager
katalin.giran@braininghub.com

2018-10-18T13:47:02+02:00
Go to Top