Blog – Szeretnék elkezdeni programozni!

Szeretnék elkezdeni programozni! 

Sokan keresnek fel minket, hogy szeretnének munka mellett végezhető Junior Java képzésünkre jelentkezni, azonban teljesen kezdőként nincs meg a kellő tudásuk a felvételihez. 

Valóban szükséges egy alap programozói tudás és algoritmikus gondolkodásmód ahhoz, hogy sikeres felvételit írjanak a képzés előtt. Akik bizonytalanok, azoknak felkészítő forrásokat és online kurzusokat ajánlottunk eddig.

Mások pedig, csak ismerkedni szeretnének az alapokkal, hogy kiderülhessen számukra, hogy valóban ez az, amivel a jövőben szeretnének foglalkozni. Azonban a fejlesztői hiány és a jó kereseti lehetőség nem elég motiváció ahhoz, hogy jó programozóvá váljon valaki.  Elhivatottság, a szakma szeretete, valamint készségek is szerepet játszanak egy-egy sikeres karrierváltásban.

Azoknak, akik munka vagy iskola mellett ismerkednének az alapokkal, idén nyáron intenzív alapozó képzést hirdettünk.

De mit is jelent az intenzív képzés?
Egy hónap alatt lehet elsajátítani az alapokat teljesen kezdő szintről, ami egy egyszerűnek látszó szakmában is igazi kihívás.
Ha valóban szeretnéd jól csinálni, nem elég bejárni a tantermi oktatásra, hanem otthoni online felület segítségével szükséges elsajátítani az elméletet és begyakorolni az órán tanultakat. Ha valóban örömödet leled már az alapokban is, garantáltan hajnalokig fogsz egy-egy problémán gondolkodni, amíg le nem fut a program helyesen. 🙂

Online és tantermi egyszerre?

Mindenkinek más a tanulási stílusa, ezáltal különböző eszközökkel szeretnénk motiválni a hallgatókat. Sokaknak szüksége van kontrolláltabb oktatói környezetre, de van, aki szívesen tanul otthon kényelmesen a saját tempójában. A Studicore felületén rengeteg mintapélda áll majd rendelkezésre, amit a rendszer ki is értékel, ezáltal otthon is azonnali visszajelzést kaphat a hallgató. Egy-egy tantermi alkalom után újabb rész nyílik meg az online felületen, és fokozatosan, mindig a következő alkalomra készülhet fel a hallgató.

Miért pont nyáron?
Akik motiváltak és elhivatottak azoknak nem számít, ha egy-két balatoni hétvége helyett belevágnak valami újba, akár hosszú távú karrierváltás céljából.

Milyen szakmai alapokat nyújt a tanfolyam?
A tanfolyam során:

  • megismerkedsz a programozási alapelvekkel
  • megtanulod a Java nyelv alapjait, szintaktikáját
  • megismered az alaptípusokat és bonyolultabb adatstruktúrákat is
  • képes leszel egyszerű Java programokat készíteni
  • megalapozod a tudásodat ahhoz, hogy felsőbb szintű struktúrákat, technológiákat tanulhass
  • növeled az esélyed, hogy bejuss karrierlehetőséggel egybekötött Junior Java képzésünkre

Kik lesznek az oktatóid?

Dani és Attila is örömmel vállalkoztak a feladatra. Dani a kezdetektől velünk van, fiatal kora ellenére, több mint 6 éves fejlesztői tapasztalattal rendelkezik.  Szakterülete a mobilalkalmazás-fejlesztés és jelenleg is egy fejlesztői csapatot koordinál a tanítás mellett.  Attila szintén Java szakmai csapatot igazgat a mindennapokban, de mellette szenvedélye a tanítás. Korábban egy alapítvánnyal karöltve, középiskolásokkal ismertette meg a programozás alapjait. 

Maradtak még kérdéseid? Keress minket bátran a hello@braininghub.com elérhetőségünkön! 😉

 Ne maradj le Early Bird kedvezményünkről!

2018-10-18T14:14:07+02:00
Go to Top