Teljesítménykövetés

6 hónap kitartó munka, máshogy nem megy.

A karrierváltás sosem könnyű, főleg ha mindezt munka mellett szeretné véghezvinni az ember. Erről természetesen csak az tud érdemben nyilatkozni, aki már részese volt ennek a folyamatnak. Most következzen néhány idézet  a hozzánk jelentkezőktől, és arról, hogy mi motiválja őket, a szoftverfejlesztővé válásban.

„Az motivál, hogy kreatív lehetek, valamint úgy érzem, hogy alkotok valamit és problémákat oldok meg. Bár tudom, hogy egy adott projektnek csak egy nagyon kis szeletét fogom én csinálni fejlesztőként, de abban a kis szeletben mindent én találhatok ki. Aztán látni, hogy a kis szeletek hogy állnak össze egy nagy egésszé és mondjuk egy banknál találkozni azzal a szoftverrel, aminek én is részese voltam.”

„Szoftverfejlesztőként szeretnék versenyképes fizetést, jó munkakörülményeket, barátságos munkatársakat, és nem utolsó sorban szeretnék egy saját játékot fejleszteni majd a keresztfiamnak.”

„A körülményeim nem teszik lehetővé, hogy a képzés idejére feladjam a főállásomat (és nem is biztos, hogy akarnám), a BH pedig Magyarországon egyedülálló abban, hogy dolgozó emberek számára is lehetővé teszi a részvételt. Az előrehaladásom és a megszerzett tudásom pedig úgy hiszem, hogy jelentősebb lenne egy ilyen tanfolyammal, mint ha csak online önképzéssel próbálkoznék.”

„Más életet szeretnék, jelenlegi munkám nem elégít ki. Agilis, intelligens emberek társaságban magam is sokat fejlődök szakmailag, emberileg. Remélhetőleg biztosabb jövőm lenne a jelenleginél.”

„A szoftverfejlesztés egy eszköz rá, hogy (képletesen értve) „a semmiből” bámulatra méltó termékeket, szolgáltatásokat hozzon létre az ember, akár egyénileg, akár csapatban dolgozva. Ezek az eredmények pedig optimális esetben az ember önbecsülésére is jó hatással vannak, az elérésük során tanult és karbantartott képességek az élet sok egyéb területén is hasznára válhatnak, valamint anyagi és társadalmi megbecsülést jelenthetnek.”

„A szoftverfejlesztés egy izgalmas és kreatív világ, és én szeretnék ennek a világnak a részese lenni.”

De mi vár Rád, ha felvételt nyersz a képzésünkre?

Egy éve bevezettünk egy Q tényezőt, amely végigkíséri a hallgatók fejlődését a képzés alatt.  A teljesítménykövetés hasznos mind a hallgató, mind a partnerek számára. Ez a súlyozott mérőszám garantálja, hogy a hallgató elért a képzés végére egy olyan szintre, ahonnan már sikeresen vehet részt interjúkon. A 60%-os szint közel sem megugorhatatlan, ez egy kiindulópont a képzés sikeres teljesítésére. Legnagyobb súllyal a két számonkérő teszt és a zárófeladat határozza meg a végső eredményt, azonban a többi elem teljesítésével is értékes pontokat gyűjthet a hallgató. Ilyen például a házi feladatok teljesítésének aránya, az órai aktivitás, vagy akár egy nyílt kódoláson való részvétel.

Ha további kérdésed van a teljesítménykövetésről vagy magáról a képzésről, keress minket e-mailben vagy telefonon! 😉

Korábbi bejegyzések:

Kati
marketing manager
katalin.giran@braininghub.com

2018-10-17T15:01:14+02:00
Go to Top