Érdekel a webfejlesztés?

Sokan nem tudják, hogy a Junior Java képzéseivel népszerűvé vált Braining Hub szakmai alapítóját, a Stylerst a legjobb webfejlesztő cégek között tartják számon Magyarországon. Közel három évvel és 10 Junior Java csoporttal a hátunk mögött elérkezettnek látjuk az időt, hogy azok számára is munka mellett végezhető képzést indítsunk, akik a webfejlesztés iránt érdeklődnek.

A szakmai hátteret a Stylers garantálja, hiszen több mint 15 éves tapasztalat alapján állítottuk össze azt a tematikát, amely során megismerhetitek az alapokat és kiderülhet számotokra, hogy valóban érdekel-e titeket a programozás, és szeretnétek-e belevágni egy hosszabb képzésbe is.

Milyen szakmai kvalitásokat sajátíthatsz el a képzés végére?

A képzés során:

  • megismerkedsz a programozási alapelvekkel
  • megtanulod a HTML alapjait 
  • megismered a CSS világát és a különféle keretrendszereket
  • belekóstolhatsz a JavaScript birodalmába és ezzel együtt a funkcionális programozás alapjaiba
  • megalapozod a tudásodat ahhoz, hogy felsőbb szintű struktúrákat, technológiákat tanulhass
  • növeled az esélyed arra, hogy bejuss hamarosan induló, karrierlehetőséggel egybekötött Junior Webfejlesztő képzésünkre

Tantermi + online oktatási platform – egyedül nálunk!

A kontaktórákra heti két hétköznap este kerül sor, hogy munka mellett is lehetőséged legyen bejárni. Otthon pedig a Codeberry online felülete vár, ahol könnyedén el tudod sajátítani az elméletet, hogy az órákon csoportban tudj gyakorolni az oktatónkkal.

Webfejlesztő alapozó képzések Budapesten?

Szerettünk volna egy összehasonlítást készíteni arról, hogy hol tudtok még hasonló képzésben részt venni, és milyen konstrukcióban. Csupán két képzési centrumot találtunk, ahol munka mellett hasonló tematikát kínálnak. Fontos szempont volt, hogy akkreditált intézményt nem listáztunk, mivel szerettük volna, hogy vállalati oktatók és piacképes tematika álljanak rendelkezésre.  Az összehasonlítás kizárólag online megtalálható információk alapján készült.

Korábbi bejegyzések:

2019-12-03T12:39:53+02:00
Go to Top