Így válts karriert munka vagy iskola mellett!

Úgy érzed, hogy a suliban nem kaptad meg a megfelelő gyakorlati tudást? Vagy csak szimplán unod a munkád, és valami izgalmasabbra és jövedelmezőbbre váltanál? Legújabb képzésünkkel ezt könnyedén megteheted, sőt a tanfolyam ideje alatt jelenlegi munkahelyed/egyetemed sem kell otthagynod! Válaszd helyette az időtálló és izgalmas karriert, és válj adatközponti rendszermérnökké 6 hónap alatt!

Májusban indítjuk el új képzésünket a Hewlett Packard Enterprise-zal karöltve, ahol egy intenzív, 6 hónapos, 376 kontaktórás képzésen válhatsz az adatközponti megoldások szakértőjévé. A tanórák kedd és csütörtök este valamint szombatonként lesznek, így a folyamatban lévő tanulmányaid vagy már meglévő munkahelyed sem jelent akadályt. Továbbá a jelentkezéshez előképzettségre sincs szükség, az érdeklődés és elszántság bőven elég!

Rendszermérnök képzés
Rendszermérnök képzés

De mik is azok az adatközponti megoldások?

Jogosan merül fel benned a kérdés, ugyanis ezek olyan rendszerek, amelyekkel valószínűleg még sosem találkozhattál, mégis nap mint nap használod őket. Ezek nem a hagyományos asztali számítógépek vagy laptopok, hanem annál sokkal nagyobb és összetettebb architektúrák, amelyek világszerte működnek éjjel-nappal erre kialakított géptermekben. Te pedig lehet, hogy most is épp csatlakozol hozzájuk sok ezer vagy tízezer más PC-vel együtt – és észre sem veszed, hogyan működnek, egészen addig, amíg le nem állnak. Ez nagy bosszúságot tud okozni, emiatt kiemelkedően fontos a rendszer megbízhatósága, amelyről akár TE is gondoskodhatsz! Adatközponti rendszermérnökként ugyanis csupa ilyen futurisztikus eszközzel lesz dolgod, és olyan helyekre juthatsz be, amelyekről korábban álmodni sem mertél!

Ráadásul nagyon jövőt álló munkahely adatközpontban dolgozni, hiszen a szerverfarmok szolgáltatásai iránt már több mint egy évtizede töretlenül nő az érdeklődés. Ebben a felfutásban most te is részt vehetsz, még akkor is, ha nincsen különösebb előképzettséged az informatika terén!

Speciális tanterem és tematika

A képzésünk azért is különleges, mert az anyagot nem csak az iskolapadban ülve, hanem egy teljesen felszerelt gépteremben sajátíthatod el. Ebben a Braining Hub oktatói mellett a Hewlett Packard Enterprise több évtizedes szakmai és oktatói tapasztalattal rendelkező szakértői lesznek segítségedre, akiktől a legfrissebb technológiai és üzleti tudást sajátíthatod el. Ennek megfelelően a tananyag érdekes és izgalmas, és leendő munkáltatód igényeinek megfelelően lett kialakítva. Így akár rögtön a képzés után el is helyezkedhetsz a HPE partnercégeinél!

Jelentkezz most! Az önéletrajzod mellett mindössze egy rövid, öt pontból álló motivációs kérdéssor kitöltését kérjük tőled, mielőtt személyesen találkoznánk. Három – logikai, angol és soft skillek – részből áll felvételink, melynek eredményei alapján az utolsó körben egy 20 perces személyes beszélgetésen vehetsz részt. A felvételi folyamat lezárását követően, a képzés előtt 1-2 héttel értesítünk az eredményről.

Korábbi bejegyzések:

2019-11-06T14:38:05+02:00
Go to Top