Érdekel, hogy mi fán terem a webfejlesztés? Szeretnéd megtudni, hogy mit is jelentenek a frontend, backend, HTML, CSS, JavaScript, webszerver és egyéb mágikus kifejezések?

Várunk mindenkit szeretettel egynapos webes workshopunkon, ahol játékos módon ismerkedhetsz az alapokkal. Programozd le segítségünkkel első webes játékodat, és less be a szakma mindennapjaiba vállalati oktatónk segítségével.

 Mindenkit örömmel várunk, aki érdeklődik a programozás vagy a videojátékok iránt. Add le előjelentkezésed a következő workshopra az „Értesítést kérek” gomb segítségével!

Érdekel, hogy mi fán terem a webfejlesztés? Szeretnéd megtudni, hogy mit is jelentenek a fontend, backend, HTML, CSS, JavaScript, webszerver és egyéb mágikus kifejezések?

Várunk szeretettel egynapos webes workshopunkon, ahol játékos módon ismerkedhetsz az alapokkal. Programozd le segítségünkkel első webes játékodat, és less be a szakma mindennapjaiba vállalati oktatónk segítségével.

Mindenkit örömmel várunk, aki érdeklődik a programozás vagy a videojátékok iránt. Add le előjelentkezésed a következő workshopra az „Értesítést kérek” gomb segítségével!

WORKSHOP INFÓ

Előképzettség: nem szükséges
Maximum létszám: 20 fő
Tervezett időpont: hamarosan
Helyszín: 1075 Budapest, Károly krt. 3/A
https://www.oktatoterem.com/kapcsolat
Részvételi díj: 20 000 Ft + áfa  (bruttó 25 400 Ft)

MILYEN ISMERETEKRE TEHETSZ SZERT?

Nem véletlen a CODE ‘N PLAY elnevezés, hiszen a workshop végére egy működő webes játékot tudsz elkészíteni a segítségünkkel.

Ezen felül a workshop alatt tisztázzuk az alapfogalmakat (HTML, CSS, HTTP), és vállalati oktatónk segítségével betekintést nyerhetsz a szakmába. 

MI LESZ A KÖVETKEZŐ WORKSHOPUNK JÁTÉKA?

Ezúttal egy alapvető és mindenki által jól ismert játékot, a kő-papír-ollót készítjük el egy alternatív értelmezésben, mialatt bepillantást nyerünk a modern webfejlesztés rejtelmeibe.

A közös kódolás végével mindenki egy teljesen személyre szabható szoftverrel gazdagodik, amelyben az ügyesebbek, akár a játék motorját is továbbgondolhatják!

OKTATÓNK

Szűcs László
Tíz éve foglalkozom webes technológiákkal. Különböző méretű magyar és multinacionális cégeknél dolgoztam, a legkisebbtől az óriásiig.
Csak középiskola után kezdtem el érdeklődni a programozás iránt. Azért döntöttem úgy, hogy oktató leszek, hogy segítsek a szakma iránt érdeklődőknek eligazodni ebben a buktatókkal és zsákutcákkal teli útvesztőben.  Hiszem, hogy a szoftverfejlesztés, a digitalizáció és az automatizáció a megfelelő kezekben, a jó cél érdekében mindannyiunk életét jobbá teheti, és segíthet megoldani a világ problémáit. 
Szűcs László oktató

GYAKORI KÉRDÉSEK

Csak egy kattintás a „Jelentkezem” gombra, és online jelentkezési formunk kitöltésével tudsz jelentkezni képzésünkre. Ezután kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amelyben tájékoztatunk a további részletekről.
(Ha nem találod az e-mailt, kérjük lesd meg a spamet is, ha ott sincs, akkor írj egy üzenetet a hello@braininghub.com címünkre.)

A minőségi képzés egyik alapja, hogy az oktatóink figyelemmel tudjanak követni a képzésen, ezért egy csoport maximális létszámát 20 főben korlátozzuk. Így minden kérdésed megválaszolására jut idő. 🙂

Amennyiben kedvet kapsz ahhoz, hogy továbbfejleszd tudásodat, tudsz jelentkezni rendszeresen induló, 1 hónapos és intenzív Webfejlesztés Alapjai képzésünkre. Emellett elérhető számodra 6 hónapos Junior Webfejlesztő képzésünk is, amely után segítünk az elhelyezkedésben is.

CSATLAKOZZ KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ! 🙂

CSATLAKOZZ KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ! 🙂